Testimonis alumnes

Som el que fem repetidament. L'excel·lència, llavors, no és un acte, és un hàbit. Aristòtil.


Juan Francisco Beltran, empresari

alumne Coaching Empresarial.

"El curs que vaig fer amb en Jordi va anar de cine. Super ben explicat i molt amè. Desitjant fer algun altre curs amb ell de professor."

Rubén Canals, empresari

alumne Gestió Empresarial.

"Recomiendo las masterclass de Jordi; es muy cercano, y en las horas que estás con él lo aprovechas mucho con su experiencia que tiene. Un gran professional!"

Joan Albert Miraball, empresari

alumne Gestió d'Estocs i Neuromàrqueting.

"En Jordi és un comunicador excel·lent per transmetre coneixements."

Maria Sarkisyan, administrativa

alumna Habilitats Comercials i Comunicatives i Administració.

"El dinamisme que injecta a les formacions et fan estar atenta i en constant activitat."

Liliana González, responsable àrea

alumna Neurolideratge, Motivació i Tècniques de Vendes.

"Incorpora a les seves formacions l'actitud positiva que contagia a l'auditori, fent que aquest interactuï ."

Javi Ibarz, empresari

alumne Tècniques de Comunicació i Atenció al Client/Consumidor.

"En Jordi és una gran persona i un gran formador amb el que he tingut el plaer de compartir cinc mesos a les aules."

Alyona Prikhodko, responsable àrea

alumna Gestió de Vendes i Emprenedoria.

"Les classes de Jordi són una presentació de material a la manera intel·ligible i accessible, un gran amor per les persones, un respecte total per qualsevol opinió. Dinàmica de classes ben construïda i conté una impressionant dosi d'humor. També és una persona molt atenta, sempre està en actitud positiva i la traspassa a tots els que l'envolten."

Isabel Zapata, empresària

alumna Neurolideratge i Gestió Equips.

"Jordi és un professional, una persona que s'implica i un gran comunicador. He tingut l'oportunitat de fer un parell de cursos amb ell, i en les seves classes he pogut aprofitar el temps amb sentit. És un docent que sap crear una motivació a l'alumnat i també mantenir-la dins d'un espai participatiu; traduït en fer sumar nous coneixements. El recomano sense cap dubte."

Cristina Maria Friciu, administrativa

alumna Op. Administratives i Generals.

"Para mí ha sido un placer conocer a Jordi. Un profesional de la comunicación, con mucha empatía y muy implicado. Su manera de enseñar es muy dinámica, lo que hace que tengas más y más ganas de aprender. Involucra a los alumnos en sus clases, consiguiendo que el grupo del principio sea un equipo al final. Me encantaría volver a tenerlo como profesor! ."

Joaquim Capdevila, empresari

alumne Conducció Reunions.

"He tingut la sort de coincidir amb en Jordi al taller formatiu i m'ha meravellat la seva professionalitat, diligència, saber fer i, sobretot, senzillesa amb la que ha impartit el curs. Ha mostrat en tot moment dominar els requisits que tot bon conductor de reunions ha de tenir per aconseguir una bona reunió, traient el millor dels seus assistents: Escolta activa, Empatia, Assertivitat, Preguntar, ... Un plaer, Jordi, haver coincidit amb tu."

Sònia Ruiz, emprenedora i empresaria.

alumna Màrqueting i Comunicació.

"Ha estat un plaer ser alumna.

És una gran persona i un gran professional. Com a formador, m'agrada molt la manera que té d'explicar; fa que la matèria sigui més fàcil i les classes més entretingudes.

Sempre motivant als alumnes a continuar endavant.
Es nota la seva passió per l'ensenyament i el seu compromis en l'èxit dels seus alumnes.
Gràcies per tot lo après.
"

Meritxell Abellana, responsable àrea

almuna Màrqueting i Comunicació.

"Jordi és un gran professional. Demostra un gran coneixement de les diverses formacions que realitza. I sobretot, molt important per a mi, són classes molt amenes, en què interacciones amb tots els integrants del grup, cosa que fa que consolidis els coneixements i al mateix temps que et diverteixes."

Eli Rius, responsable àrea

alumna Neurovenda-Neuromàrqueting.

"Gran comunicador i entusiasta. Transmet positivisme i energia en les seves classes."

Carol Herrerías, administrativa

alumna Comptabilitat i Fiscalitat.

"Gran formador i amb paciència! Em va aclarir i ensenyar molts conceptes des del minut 1!"

Glòria Mela, empresària

alumna Conducció Reunions.

"Un curs súper profitós. Se'm va fer curt però molt intens. És un coach fantàstic i una excel·lent persona. No deixeu passar l'oportunitat de fer formació... és Aprendre amb majúscules."

Ghizlane Benmessaoud, responsable àrea

alumna Organització Magatzems.

"En Jordi és un professor apassionat, implicat i amb molta energia. Vaig fer amb ell un curs d'organització de magatzems i gestió del temps, i les seves classes han estat molt entretingudes i dinàmiques gràcies al seu continu esforç i actitud positiva."

Pilar Quintana, empresaria

alumna Coaching Empresarial.

"He gaudit de l'oportunitat de compartir curs de coaching empresarial amb el Jordi com a formador. Crea un ambient agradable, la seva experiència i visió han resultat de gran valor, pràctiques molt reals i d'aplicació. Sens dubte recomano els seus cursos."

Ester Gasol, empresària

alumna Els 10 errors més plausibles en la gestió comercial d'un petit negoci, Neurovenda i Lideratge inspiracional.

"En Jordi és una persona molt planera i un bon formador. És una persona que comunica molt bé i sap del que parla. No dubtaré a tornar-hi en alguna de les seves formacions."

Albert Torrelles, empresari

alumne Lideratge Inspiracional i Neurolíder.

"El Jordi es una persona empàtica, bon professional i excel·lent comunicador, vaig tenir el plaer de fer una formació sobre lideratge impartida per ell, puc dir que es una persona amb qui dona gust enraonar de qualsevol tema."

Cristina Borràs, empresària

alumna Coaching Empresarial.

"Un curs molt enriquidor i que m'ha fet parar, pensar, planificar, prioritzar.... 😉 Un curs molt recomanable per a tots els que tingueu ganes de créixer a nivell personal i professional! "

Joan Ribal, empresari

alumne Coaching Empresarial.

"En Jordi és un professional que té experiència, té visions, té pensament crític i sap alinear-se de manera ràpida a les necessitats dels assistents. He tingut l'oportunitat de fer aquest curs i que en trauré força servei i millora pel meu negoci. El recomano a ell i el mètode. Gràcies."

Manel Pellisé, empresari

alumne Neurovenda-Neuromàrqueting.

"He tingut la sort de poder assistir a una de les formacions d'en Jordi, aquest cop sobre un tema que a tots dos ens apassiona, el Neuro Màrqueting. L'experiència ha estat molt positiva."

Miquel Àngel Vila, responsable àrea

alumne Organització de Magatzems.

"Et fa reflexionar, pensar i et dóna a conèixer la dimensió de l'entorn del qual es treballa."

Sandra Aymerich, tècnic Consell Comarcal

alumna Gestió de Tresoreria.

"Jordi és un excel·lent professor. Amb el seu dinamisme i entusiasme ha aconseguit que les classes de tresoreria es tornin fins i tot divertides. Gràcies Jordi!"© 2017 EDASFormació: educació, assessorament i formació de disciplines d'empresa / 639.967.736-973.80.34.85 / edasformacio@gmail.com
Optimitzat per Webnode Cookies
Fes la teva web gratuïtament!